TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Ässille kaksi hyökkääjävahvistusta

LIIGA / Uutinen
Michael Ryan ja Daniel Brodin hyökkäävät tulevalla kaudella Porin Ässissä. Satakuntalaisseura tiedotti kaksikon yksivuotisista sopimuksista torstaina.

Michael Ryan siirtyy Poriin Buffalo Sabresin organisaatiosta.

Porin Ässät vahvistuu 31-vuotiaalla yhdysvaltalaisella Michael Ryanilla ja 22-vuotiaalla ruotsalaisella Daniel Brodinilla. Kummankin hyökkääjän sopimus kattaa tulevan liigakauden.

Ryan on pelannut urallaan 83 NHL-ottelua, mutta suurimman osan ammattilaisurastaan hän on viettänyt farmiliiga AHL:ssä. Ässien urheilujohtaja Mika Toivola odottaa Ryanin nousevan SM-liigan kärkihyökkääjien joukkoon.

– Olimme jo viime vuonna Ryanin perässä, mutta tuolloin hän teki NHL-sopimuksen. Tänä vuonna tilanne tuli uudelleen ajankohtaiseksi, Toivola kertoo seuran verkkosivuilla.

– Ryan on todella hyvä luistelemaan ja hän on erittäin taitava. Hänen monipuolisuutensa on iso juttu meille. Hän pystyy tarvittaessa pelaamaan keskushyökkääjänä ja tuo siten lisää variaatioita hyökkäykseen.

Menneellä kaudella Ryan pelasi Rochester Americansin riveissä vain yhdeksän ottelua. Hän oli pitkään sivussa päänsäryn vuoksi.

Brodin on pelannut viime kaudet Djurgårdenissa, joka putosi menneen kauden päätteeksi Elitserienistä sarjaporrasta alemmas Allsvenskaniin. 22-vuotias laitahyökkääjä pelasi vaakunapaidassa yhteensä 161 pääsarjaottelua ja keräsi niissä tehopisteet 12+17=29.

– Hän pelaa suoraviivaisesti, ajaa suoraan maalille sekä ampuu ja luistelee erittäin hyvin. Lisäksi oikealta ampuvana hän sopii hyvin muottiimme, Toivola luettelee.

» Lähetä palautetta toimitukselle