TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Ässien Valli ja SaiPan Jokiraita Jokipoikiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jokipojat vahvistaa puolustustaan kahdella SM-liigapelaajalla. Jo torstain kotiottelussa Kajaanin Hokkia vastaan punamustan paidan pukevat päälleen, Ässien puolustaja Atte Valli sekä SaiPan pakki Juha Jokiraita. Kaksikko pelaa Joensuussa ainakin marraskuun maaottelutaukoon saakka.

Vuonna 1984 syntynyt Atte Valli tulee hakemaan Joensuusta peliaikaa. Tällä kaudella Valli on pelannut vain yhden liigaottelun, pääosin syksy on sujunut Ässien A-nuorten liigajoukkueessa. 177-senttistä ja 90-kiloista Vallia on kuvailtu sekä fyysiseksi että kiekollisena hyväksi puolustajaksi.

SaiPasta tuleva Juha Jokiraita on puolestaan jo Jokipojille tuttu mies. Ennen kauden alkua 1983 syntynyt raamikas (191 cm/92 kg) puolustaja käväisi pelaamassa Joensuussa yhden harjoitusottelun. Jokiraita kiekkoili SaiPassa liiga-avauksen, mutta on sen jälkeen ollut nilkkavamman takia sivussa. Nyt loukkaantumisesta toivuttuaan hän hakee peliaikaa ensin Mestiksestä.

Jatkoajan jo aiemmin keskiviikkona uutisoiman Lukon maalivahti Mikael Vuorion siirron tapaan Valli ja Jokiraita on vuokrattu kuuden seuraavan ottelun ajaksi. Jakso päättyy sunnuntain 7.11 Haukat-vieraspeliin.

TPS:stä vuokralla oleva hyökkääjä Tuukka Pulliainen jatkaa myös ainakin maaottelutaukoon saakka Joensuussa. Pulliainen on tällä hetkellä Jokipoikien neljänneksi paras pistemies tehtyään kuudessa ottelussa pisteet 2+3.

» Lähetä palautetta toimitukselle