ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Ässien pelaajistossa muutoksia - Kerälä sisään, Lammikko ulos

LIIGA / Uutinen
Kerälä vetää patapaidan ylleen jatkossakin.
Kuva © Timo Savela
Porin Ässät on tehnyt sopimuksen hyökkääjä Antti Kerälän kanssa ja myös Josh Gratton jatkaa joukkueessa. Nuori Juho Lammikko puolestaan poistuu joukkueen vahvuudesta.

Jo viime kaudelta Ässille tuttu hyökkääjä Antti Kerälä teki porilaisjoukkueen kanssa yksivuotisen sopimuksen. Sopimukseen sisältyy lisäksi marraskuun loppuun ulottuva koeaika.

− Antti on meille erittäin tuttu pelaaja. Keskustelimme valmennuksen kanssa ja halusimme Antin meille takaisin. Hän tuo meille lisää kiekollisuutta ja vaihtoehtoja hyökkäykseen, kommentoi Ässien urheilujohtaja Mika Toivola.

OHL:stä täksi kaudeksi kasvattajaseuraansa palannut Juho Lammikko puolestaan jättää joukkueen ja siirtyy loppukaudeksi takaisin viime kauden seuraansa, Kingston Frontenacsiin. Kuluvalla kaudella viidessä Liiga-ottelussa kaksi maalia iskenyt Lammikko solmi samalla Ässien kanssa sopimuksen ensi kaudesta.

− Juholla oli halu siirtyä samaan joukkueeseen, jossa hän pelasi viime kaudella. Hän koki siirron oman uransa kannalta parhaaksi vaihtoehdoksi emmekä halunneet seurana estää siirtoa, Toivola kertoi.

Porilaisjoukkue teki myös loppukauden mittaisen sopimuksen koeajalla olleen kanadalaishyökkääjä Josh Grattonin kanssa. 33-vuotias hyökkääjä on pelannut tällä kaudella patapaidassa viisi ottelua ilman tehomerkintöjä.

− Josh vakuutti valmennuksen otteillaan ja hän tuo joukkueeseen johtajuutta ja kamppailuvoimaa, totesi Toivola.

» Lähetä palautetta toimitukselle