Ässien lasaretissa tungosta; Satosaari sivussa vielä pitkään?

LIIGA / Uutinen
Ässien Tommi Satosaari joutuu olemaan poissa peleistä vielä hyvän tovin. Maalivahti loukkasi nivusensa jo useampi kierros sitten, eikä toipumisennusteena osata tarjota mitään varmaa. Tämä tietää sitä, että lauantaina Kärppiä vastaan hyvin onnistunut Kristian Antila saa vastuuta jatkossakin.

Satosaari kävi lauantaina Turussa, jossa alan spesialisti suoritti magneettikuvauksia. Niiden tulos oli sikäli positiivinen, että operatiivista hoitoa ei näillä näkymin tulla tarvitsemaan. Vamma parantuu epämääräisen ajan kuluessa itsestään.

- Nivusvammat ovat sen kaltaisia, että niiden pitää antaa parantua kunnolla. Jos näin ei tehdä, on varsinkin maalivahtien kohdalla helposti tuloksena jatkuva kierre, Ässien lääkäri Heikki Korhonen kertoo.

Ässät saa tiistain Rauman-matkalle lisävahvistuksia, kun pelaajakato alkaa helpottaa. Sandy Mogerin kolmen ottelun pelikielto päättyi lauantaina, joten hän on jälleen kehissä. Rannevammainen Mikko Konttila puolestaan olisi itse ollut valmis pukemaan jo Kärppiä vastaan, mutta joukkueen lääkärit katsoivat paremmaksi siirtää paluun Lukko-otteluun. Myös antibiootteja popsivan Curtis Sheptakin keuhkoputkentulehdus väistynee tiistaiksi, mutta nilkkansa nyrjäyttänyt Timo Willman joutuu esiintymään Rauman Äijänsuolla vielä siviileissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle