Ässien joukkue kasassa

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät julkaisi peräti 15 uutta sopimuspelaaja ja patapakka kaudelle 2001–2002 on näin ollen valmis. Julkaistujen sopimusten joukossa on kolme viime kaudelta tuttua pelaajaa, muutama paluumuuttaja ja iso nippu aivan uusia nimiä. Sopimuspelaajien joukossa on myös viisi vierastyöläistä eli ulkomaalaiskiintiökin on jo täynnä.

Viime kauden pelaajista jatkosopimuksen saivat puolustaja Curtis Sheptak sekä hyökkääjät Eric Perrin ja Sami Karjalainen.

Toiseksi maalivahdiksi saapuu Newcastlessa viime kauden pelannut JYP-taustaa omaava Tommi Satosaari.

Puolustuksen yllättävin ja oudoin nimi on Budejovicesta Ässiin siirtyvä Stanislav Jasecko. Kuten jatkoaika.com on jo uutisoinutkin, Timo Willman palaa Poriin vuoden tauon jälkeen ja Tapio Sammalkangas siirtyy Ässien rinkiin Ilveksestä. Ilveksestä Ässät on hankkinut myös Jukka-Pekka Laamasen.

Uusiksi ulkomaalaishyökkääjiksi Ässät on pestannut slovakkikaksikko Jan Lipianskyn ja Martin Kulhan. Yllättävin hyökkääjähankinta on kuitenkin HPK:sta Poriin saapuva konkari Marko Palo. Lisäksi Ässät vahvisti Semir Ben-Amorin sopimuksen ja Mestiksestä on mukaan värvätty Jarkko Immonen ja Tuomas Jalava TuTosta sekä Jani Väänänen Jukureista.

Kokonaisuudessaan Ässien ensi kauden miehistö löytyy täältä.

» Lähetä palautetta toimitukselle