TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Ässät vahvistuu Radek Smolenakilla

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät on kiinnittänyt riveihinsä yksivuotisella pelaajasopimuksella tshekkihyökkääjä Radek Smolenakin.

Viime kaudella SM-liigassa lopulta 5. sijalle jäänyt Ässät vahvistaa hyökkäysosastoaan tshekkiläisellä Radek Smolenakilla. Päättyneellä pelisesongilla 24-vuotias hyökkääjä kiekkoili Tshekin pääsarjassa joukkueinaan HC Sparta Praha sekä miehen kasvattiseura HC Kladno. Smolenak saldosi lopulta yhteensä 60 runkosarja- ja karsintaottelussa tehot 18+4.

Urallaan myös Pohjois-Amerikassa kaiken kaikkiaan viiden kauden ajan tahkonnut Smolenak on Tampa Bay Lightningin 3. kierroksen varaus kesän 2005 draftissa. Kovaluisen hyökkääjän tilastoista löytyykin seitsemän NHL-ottelua Tampa Bayn ja Chicago Blackhawksin sotisovista.


Ässien urheilujohtaja Mika Toivola lipoi siirtomarkkinoilta pataverkkoon ensimmäisen vonkaleensa.
Mikko Ruohola - http://mikko.ruohola.org/

Porissa Smolenakin tulo joukkueeseen otetaan vastaan suurella ilolla.

– Smolenak on työteliäs voimahyökkääjä, joka tuo meille etenkin taklausvoimaa sekä tehoja maalinedustalla, jossa hän on erityisen tehokas, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola toteaa tyytyväisenä.

– Hän tuo meille juuri niitä ominaisuuksia, joita joukkueessamme piti paikata. Meille oli iso juttu myös se, että Smolenak haluaa tulla kesän ajaksi harjoittelemaan joukkueen mukana.

Smolenakin hankinnan lisäksi Ässät tiedotti, että Kari Takko jatkaa porilaisseuran pelaajakoordinaattorina yksivuotisella sopimuksella. Takko toimii tehtävässään urheilujohtaja Toivolan alaisuudessa.

– Meillä oli jo hyvä yhteistyö Karin kanssa, kun valmensin Ässissä. Olen tyytyväinen, että hän jatkaa täällä, Toivola kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle