Ässät vahvisti rivejään kuusikolla

LIIGA / Uutinen
Ässät vahvistaa rivejään viime kaudella Lukossa pelanneilla Antti Raannalla ja Nico Aaltosella, Sportissa tahkonneella Tommi Taimella sekä Tapparassa kiekkoilleella Jani Honkasella. Myös porilaisseuran A-nuorista Niklas Kekki ja Samuli Virkkunen jatkavat vastaisuudessa patapaidassa.

Maalivahti Antti Raanta, puolustaja Tommi Taimi ja hyökkääjä Nico Aaltonen pistivät nimensä suoriin kaksivuotisiin pelaajasopimuksiin Ässien kanssa, kun taas puolustaja Jani Honkasen sopimus on mallia 1+1-vuotta.

Lukossa koko tähänastisen uransa kiekkoja torjunut Raanta, 21, saapuu patapaitaan intoa täynnä kuin ilmapallo.

– Tulen innoissani ottamaan uutta starttia uralleni Poriin. Haluan näyttää, minkälaisesta äijästä oikein on kysymys. Ässät on ottanut viime vuosina isoja harppauksia eteenpäin, nuori maalivahti toteaa tyytyväisenä.

– Halusin päästä sellaiseen paikkaan, jossa nuorilla pelaajilla on hyvät edellytykset kehittyä. Tavoitteenani onkin ottaa seuraava askel urallani.

Myös Sportin riveissä Mestiksen mestaruuden männäkaudella palkintokaappiinsa poiminut puolustaja Taimi, 20, ja Lukossa SM-pronssia napannut 22-vuotias hyökkääjä Aaltonen otetaan Porissa ilolla vastaan.

– Taimi on minulle tuttu pelaaja jo Ässien A-nuorista. Hän oli vuoden kehittymässä Mestiksessä ja tulee nyt ottamaan meille seuraavaa askelta urallaan. Hän on kunnianhimoinen pelaava puolustaja, joka tuo hyvää kilpailua peräpäähän, kommentoi Ässien päävalmentaja Karri Kivi.

– Aaltonen on lupaava hyökkääjä, joka tulee hakemaan meiltä vastuuta, ässäluotsi jatkaa.


Antti Raannan rinnassa sykkii jatkossa patasydän.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Honkanen tuo fyysisyyttä – Kekki ja Virkkunen nuoruuden intoa

Kolmen edellä mainitun pelaajan lisäksi ensi kauden 2011–2012 porilaisryhmään liittyy monissa liemissä keitetty ja viimeksi Tapparaa edustanut kovaotteinen 31-vuotias puolustaja Jani Honkanen.

– Olen tosi onnellinen, että pääsen pelaamaan Ässissä. Olen kuullut pelkkää hyvää joukkueesta ja organisaatio on selkeästi menossa eteenpäin, Honkanen tuumii.

– Vahvuuteni ovat puolustuspäässä. Olen hyvä alivoimapelaaja. Kaikki tehdään mitä vaaditaan, ettei omassa päässä soi.

Ässien sopimuspelaajakatraaseen kuuluvat jatkossa myös viime kaudella seuran A-nuorten riveissä pelanneet maalivahti Niklas Kekki, 18, ja 20-vuotias hyökkääjä Samuli Virkkunen, jotka täydentävät patapaitojen pelaajasopimusten määräksi yhteensä 27 kappaletta tulevalle SM-liigakaudelle 2011–2012.

» Lähetä palautetta toimitukselle