TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ässät teki jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät avasi vihdoin pelin ensi kautta silmällä pitäen julkaisemalla kolme jatkosopimusta. Jari Korpisalo, Mikko Konttila ja Timo Ahmaoja yrittävät omalta osaltaan nostaa Ässiä uuteen kukoistukseen ensi kaudella. Myös valmentajakuviot ovat varsin lähellä ratkaisua.

Ässien kapteeni ja paras pistemies Jari Korpisalo teki kahden vuoden jatkosopimuksen eli todennäköisesti 35-vuotias taistelija pelaa uransa loppuun Porissa. Toiseksi paras pistemies Mikko Konttila jatkaa Ässissä vuoden sopimuksella, samoin kuin puolustaja Timo Ahmaoja.

Korpisalon, Konttilan ja Ahmaojan lisäksi Ässillä on sopimus ensi kaudesta myös Tomas Kucharcikin ja Samu Wesslinin kanssa.

Ässien valmentajana jatkanee ensi kaudellakin Vladimir Jursinov jr. Ässät on tarjonnut Vovalle kahden vuoden jatkosopimusta ja todennäköisesti mies allekirjoittaa tarjotun sopimuksen lähiaikoina. Tiettävästi Jursinovin ehto jatkolle on se, että Ässät pystyy antamaan hänelle kilpailukykyisen materiaalin. Nyt julkaistut jatkosopimukset ovatkin ensimmäinen askel Jursinovin toivomaan suuntaan.

Sen sijaan viime aikoina hyvään vireeseen päässyt Niklas Hede poistuu Ässien vahvuudesta jo nyt. Mies pelaa loppukauden Sveitsin B-liigassa Servetten riveissä. Siirto tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä kaikkien osapuolten kesken. Hede halusi lähteä, kun tilaisuus tuli ja Ässät antoi miehen mennä.

» Lähetä palautetta toimitukselle