Ässät solmi uusia sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Ässät on tehnyt sopimuksen kolmen kotimaisen pelaajan kanssa. Ässiin siirtyy Ilveksestä monipuolinen Tapio Sammalkangas sekä Bluesista nuori Semir Ben-Amor ja kovaotteinen puolustaja Timo Willman.

Ässien hankinnoissa näkyy Vladimir Jursinov jr:n kädenjälki. Niin Tapio Sammalkangas kuin Willmankin ovat "Vovan" suosikkeja Ilves-ajoilta. Sammalkangas pystyy pelaamaan niin puolustajana kuin hyökkääjänä ja on molemmissa rooleissa hyvää liigatasoa. Sammalkankaan vahvuuksia ovat hyvä luistelunopeus ja kovat taklaukset.

Timo Willman on kerännyt meriittejä varmana puolustavana puolustajana sekä nyrkkisankarina. Forssan Palloseuran kasvatti on kerännyt yli 100 minuuttia jäähyjä kolmena edelliskautena SM-liigassa. Willman on osoittanut kykyjä myös kaukalon sisäpuolella - varma puolustuspeli ja oman maalin edustan siivoaminen ovat Willmanin vahvuuksia.

Mielenkiintoisin nimi Ässien hankinnoissa on Semir Ben-Amor. Muutaman päivän päästä 19-vuotta täyttävä Ben-Amor on kohtuullisen isokokoinen ja taitava hyökkääjä. Nuorukainen keräsi viime kaudella kovat pistelukemat A-junioreissa ja pääsi maistamaan myös liigavauhtia Bluesin paidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle