Ässät kiinnitti palasen ensi kauden puolustustaan

LIIGA / Uutinen
Jere Seppälä jatkaa Porissa myös ensi kaudella.
Kuva © Jarno Hietanen
Ässät ja Jere Seppälä pääsivät yhteisymmärrykseen myös kaudesta 2018-19. Kyseinen kausi on Seppälän kolmas peräkkäinen patapaidoissa.

Kaudeksi 2016-17 Porin Ässiin saapunut puolustaja Jere Seppälä on solminut seuran kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. Tähän mennessä Seppälä on pelannut Ässissä 79 runkosarjapeliä ja tehnyt niissä tehot 9+18. Viime kevään kolmessa pudotuspelissä hän saalisti yhden syöttöpisteen.

− Olen kehittynyt täällä pelaajana ja koen, että Ässät on jatkossakin paras seura oman kehitykseni kannalta. Täällä on myös loistavat kannattajat ja on todella hienoa pelata noin hyvässä tunnelmassa, kertoo Seppälä.

Tammikuussa 25 täyttävä puolustaja onkin oleellinen palanen urheilujohtaja Jari Korpisalon työpöydällä. Puolustajista ennen Seppälää vain Kristian Tuohilammen sopimus kestää pidempään kuin kevääseen 2018.

− Jere on mennyt meillä selkeästi eteenpäin ja on iso osa meidän puolustustamme nyt ja tulevaisuudessa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme jatkuu, toteaa Korpisalo.

» Lähetä palautetta toimitukselle