JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Ässät kiinnitti kanukkipakkinsa

LIIGA / Uutinen
Shaun Heshka pysyy Porissa.
Kuva © Timo Savela
Shaun Heshka jatkaa Porissa kaksi seuraavaakin kautta. Jatkosopimuksen teki myös hyökkääjä Sami Mutanen.

Shaun Heshka ja Ässät ovat sopineet kahden vuoden jatkosta. Täksi kaudeksi Poriin siirtyneen Heshkan uusi sopimus pitää pakin patapaidoissa vuoteen 2015 asti.

27-vuotias Heshka on nakuttanut alkukaudella 11 (4+7) pistettä 21 ottelussa. AHL:ssä viime kauden kiekkoilleen Heshkan aiempi sopimus kattoi vain kuluvan kauden.

- Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Heshkan esityksiin. Hän on tuonut monipuolisuutta ja kiekollista taitoa puolustukseemme sekä kokemusta ja johtajuutta pukukoppiin, urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi.

Jatkosopimuksen allekirjoitti myös Sami Mutanen. Mutasen nykyiseen sopimukseen lisättiin yksi vuosi ja Joensuusta lähtöisin oleva hyökkääjä viilettää Ässien paidassa ainakin kevääseen 2014 asti.

- Sami on todella työteliäs pelaaja. Hän on parantanut meillä vuosi vuodelta kokemuksen myötä. Mutanen on todella arvostettu joukkuepelaaja, totesi Toivola.

Syyskuussa 28 vuotta täyttänyt Mutanen on tehnyt tämän kauden 20 ottelussa tehot 2+2=4. Kuluva kausi on Mutaselle kolmas Ässissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle