Ässät keskittyy jo ensi kauteen

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät ei ole vielä julkistanut yhtään ensi kautta koskevaa pelaajasopimusta. Toimitusjohtaja Hannu Anttilan mukaan neuvotteluja on kuitenkin jo käyty, ja varsin myönteisessä hengessä.

- Käsitykseni on, että useimmat tällä kaudella onnistuneet pelaajamme ovat kiinnostuneita jatkamaan patapaidassa myös ensi kaudella, Anttila kertoi torstain Ässät-Kärpät -ottelun yhteydessä.

- Valmentajakysymys pyritään myös ratkaisemaan mahdollisimman nopeasti. Tavoitteena on, että tuleva käskyttäjä saisi rakentaa ympärilleen haluamansa näköisen joukkueen.

Tiettävästi tapa, jolla Ässät joukkuettaan rakentaa, tulee kokemaan muutoksia. Varsin selvää on, että joukkueeseen pyritään hankkimaan yksi tai kaksi todellista huipputähteä, vaikka tämä väistämättä johtaa siihen, että muiden pelaajien kohdalla joudutaan säästämään.

Jyrkkä ei pelaajamyynneille

Ässien toimistolle on viime aikoina suorastaan sadellut ostotarjouksia sen parhaista pelaajista. Mahdollisuutensa pudotuspelipaikkaan menettänyt seura ei kuitenkaan ole suostunut ryhtymään myyntitoimiin.

- Haluamme antaa mahdollisimman vakuuttavan kuvan niin yleisölle, yhteistyökumppaneille kuin muillekin meitä seuraaville tahoille. Loppuun asti painetaan ja voittoja on vielä tarkoitus napsia, Anttila alleviivaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle