TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Ässät julkisti Caldwellin jatkon ja ensi kauden valmennuksensa

LIIGA / Uutinen
Porin Ässät tiedotti maanantaina tehneensä jatkosopimuksen puolustaja Ryan Caldwellin kanssa. Samalla Ässät kertoi Pasi Kaukorannan ja Mikael Kotkaniemen kuuluvan ensi kauden valmennustiimiinsä.

Kanadalainen Ryan Caldwell, 29, jatkaa Ässissä myös ensi kaudella. Ässät hankki Caldwellin syksyllä SM-liigakauden jo käynnistyttyä ja on nyt saanut puolustajan nimen ensi kautta koskevaan jatkosopimukseen.

Caldwell on pelannut tällä kaudella 30 ottelua tehden niissä 19 (5+14) tehopistettä.

– Minusta on hauska pelata täällä. Joukkueessa on hyvä meininki ja täällä on myös loistavat kannattajat. Onkin todella hienoa, että joukkueen runko pysyy hyvin kasassa myös ensi kaudella, Caldwell iloitsee seuran verkkosivuilla.

– Olen mielestäni onnistunut tällä kaudella hyvin. Toki hyvässä joukkueessa on helpompi pelata. On paljon mukavampaa pysyä tutussa ja mukavassa joukkueessa ja kaupungissa kuin vaihtaa maisemaa joka vuosi.


Ryan Caldwell puolustaa Ässissä myös ensi kaudella.
Mikko Ruohola - http://ruohola.org

Kaukoranta ja Kotkaniemi apuvalmentajiksi

Ässät tiedotti Caldwellin jatkosopimuksen lisäksi myös ensi kauden valmennuksestaan. Porilaisten valmennusryhmään jo kaudesta 2004–2005 kuulunut Pasi Kaukoranta ja Ässien B-nuoria tällä hetkellä valmentava Mikael Kotkaniemi ovat päävalmentaja Karri Kiven apuna kaudella 2011–2012. Kaukorannan ja Kotkaniemen sopimukset ovat 1+1-mallisia sisältäen option myös kaudesta 2012–2013.

– On erittäin hienoa saada valmentaa juhlakausi omassa kasvattajaseurassa. Uskon, että valmennuskokemuksestani SM-liigassa on hyötyä tässä valmennustiimissä. Olen oppinut tuntemaan hyvin sarjan pelaajat ja valmentajat, Kaukoranta kertoo Ässien tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle