TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Ässät hommasi kaksi hyökkääjää

LIIGA / Uutinen
Eero Elo vaihtaa punaiseen.
Kuva © Anna Ahola
Porin Ässät on tehnyt kaksi laitahyökkääjähankintaa. Patapaitoihin liittyvät ruotsalaishyökkääjä Dragan Umicevic sekä Lukosta siirtyvä Eero Elo.

Ruotsalaishyökkääjä Dragan Umicevic liittyy patapaitoihin pitkän pelaamattomuuden jälkeen. Umicevicin sopimus kestää 10 ottelun verran ja hyökkääjä esiintyy patapaidoissa ensi kerran perjantain Lukko-vierasottelussa.

- Umicevic on huippulahjakkuus. Hänen viime kautensa oli vaikea ja siksi hän oli vielä vapaana. Neuvottelimme jo aikaisemmin ja nyt pääsimme sopimukseen 10 ottelusta. Uskomme, että hän on tehokas, kommentoi Ässien urheilujohtaja Mika Toivola.
 
Viime kaudella 28-vuotias oikealta ampuva hyökkääjä edusti Allsvenskanissa pelaavaa Malmö Redhawksia. Umicevicilla on miltei 400 ottelun kokemus Elitserienistä ja vyöllä on myös muutamia maajoukkuematseja.

Elo Poriin pitkällä sopimuksella, Malkamäki jatkaa

Rauman Lukossa vähäiselle peliajalle jäänyt laitahyökkääjä Eero Elo liittyy punapaitoihin sopimuksella, joka kattaa kuluvan kauden lisäksi myös kauden 2013-14. 22-vuotias Elo on pelannut kasvattiseurassaan yli 100 liigaottelua ja on käynyt vuosien mittaan lainalla myös KooKoossa ja Sportissa.

- Elo on lahjakas ja erittäin hyvä hyökkäyssuunnan pelaaja. Olimme kiinnostuneita hänestä osana tulevan kauden joukkueen rakentamista ja kun Lukosta ei tällä kaudella löytynyt Elolle riittävän isoa roolia, pystyimme toimimaan nopeammalla aikataululla. Tavoitteenamme on ulosmitata Elon kiistaton potentiaali, jatkaa Toivola.
 
Elon on määrä debytoida Ässissä lauantain Blues-kotiottelussa.
 
Hyökkääjähankintojen lisäksi Ässät on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Miko Malkamäen kanssa. 24-vuotias kokkolalainen puolustaa Ässissä parhaillaan kolmatta kauttaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle