JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Ässät hankki Marttisen ja Pihlmanin

LIIGA / Uutinen
Ässät vahvistaa tulevan kauden 2012–2013 miehistöään kahdella kokeneella liigaratsulla, kun Jyri Marttinen ja Tuomas Pihlman siirtyvät patapaitaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Porin Sanomat.

Kuluvalla kaudella vielä nykyisten joukkueidensa riveissä Suomen mestaruudesta taistelevat puolustaja Jyri Marttinen (Pelicans) ja hyökkääjä Tuomas Pihlman (JYP) liittyvät pelien päättymisen sekä pienen lomajakson jälkeen Ässien vahvuuteen. Porilaisjoukkueen päävalmentaja Karri Kivi vahvisti asian Porin Sanomille antamassaan haastattelussa.

– Pihlman ja Marttinen viettävät neljän viikon vapaansa, kun heidän kautensa päättyvät ja liittyvät sen jälkeen vahvuuteemme, Kivi toteaa Porin Sanomien mukaan.

Kyseisen kaksikon myötä Ässät saa aimo annoksen lisää kokemusta riveihinsä, sillä niin 29-vuotiaalta Marttiselta kuin Pihlmaniltakin, 29, löytyy vyöltään reilut 400 peliä Suomen korkeimmalta sarjatasolta – SM-liigasta.

Marttisen ja Pihlmanin lisäksi Ässien miehistö tulee päävalmentaja Kiven mukaan kokemaan myös muita muutoksia tulevaksi liigakaudeksi.

– Vaihtuvuutta tulee olemaan 10-12 pelaajaan verran, porilaispiiskuri kommentoi.

Lähde: http://www.porinsanomat.fi


Jyri Marttinen vaihtaa pelikaanin pataan.

» Lähetä palautetta toimitukselle