Ässänuoret jatkavat Porissa

LIIGA / Uutinen
21-vuotias Saha on Ässien miehiä parin seuraavan kauden ajan.
Kuva © Julia Heino, julia.heino@jatkoaika.com
Noin puoli kautta Liiga-joukkueen matkassa kulkenut Mikael Saha solmi jatkosopimuksen Ässien kanssa. Myös Jouka Juhola ja Erik Embrich jatkavat porilaisjoukkueessa.

Mikael Saha jatkaa Porin Ässien hyökkäyksessä kaksivuotisella sopimuksella. 21-vuotias FoPS:n kasvatti tuli Ässien B-junioreihin kaudeksi 2012-2013 ja on siitä asti edustanut patapaitoja.

Päättyneellä kaudella Saha kirjautti 26 Liiga-ottelussa tehot 3+3. Lopullisesti kausi päättyi Nuorten SM-liigan puolivälierissä, kun Blues eteni jatkoon voiton 2−1. Kolmessa pudotuspelissä Saha saalisti maalin ja syötön.

− Saha pääsi päättyneellä kaudella näyttämään osaamistaan Liigassa ja odotamme häneltä tulevalla kaudella läpimurtoa Liigatasolle, totesi Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

− Täällä oli helppo jatkaa. Olen saanut täällä hyvin näyttöpaikkoja ja hyvän mahdollisuuden kehittyä, arvioi puolestaan ässähyökkääjä.

Sahan lisäksi myös Jouka Juhola ja Erik Embrich jatkavat Ässissä. Juhola siirtyi kaudeksi 2013-2014 Poriin Lukon juniorijoukkueesta, kun taas Embrich saapui kauden 2015-2016 alla HIFK:sta. Juholan sopimus on yksivuotinen ja Embrichin kaksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle