Ässistä potkittu Petrell Jokipoikien päävalmentajaksi ensi kaudella

MESTIS / Uutinen
Joni Petrell (vas.) toimi alkukaudesta Ässien apuvalmentajana.
Kuva © Esko Kallioniemi
Jokipojat nimesi ensi kauden päävalmentajakseen Joni Petrellin. Reilu viikko sitten ilmoitettiin Jouni Variksen pestin päättyvän tähän kauteen.

41-vuotiaan Joni Petrellin päävalmentajakokemus on Suomi-sarjasta, jossa hän on luotsannut Huntersia, KJT:tä sekä JHT:tä. Viime kaudella hän luotsasi JHT:n Suomi-sarjan mestariksi.

Tällä kaudella Petrell toimi alkukaudesta Ässien apuvalmentajana, mutta hänet vapautettiin tehtävistään samaan aikaan päävalmentaja Mikael Kotkaniemen kanssa.

− Todella hyvät on fiilikset! Jokipojat ottivat minuun yhteyttä ja löysimme hyvin nopeasti seuran kanssa yhteisymmärryksen oikeastaan kaikesta, joten päätös oli sinällään helppo. Joensuu on aina ollut hieno paikka olla pelaajana, sekä valmentajana, Petrell paljastaa.

− Joni on profiililtaan sellainen niin kuin toivotaan Jokipoikien joukkueenkin olevan, nuorekas, älykäs, työteliäs ja kovalla intensiteetillä eteenpäin pyrkivä. Hän on vahva viemään nuoria pelaajia eteenpäin, toivotaan, että se näkyy myös siinä, että saadaan tuotua vieläkin enemmän joensuulaisia nuoria pelaajia ryhmään, Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle