Ässistä ja TUTOsta muistettava Elmo Aittola lähtee valmentajaksi Tanskaan − saa hoidettavakseen useita pestejä

Muut Sarjat / Uutinen
Aittola valmensi viimeksi TUTOa.
Kuva © Timo Savela
Elmo Aittolan seuraava valmennusosoite on Tanskan Herning, jossa hän saa hoidettavakseen seuran nuorisojoukkueita päävalmentajana sekä valmennuspäällikkönä.

Elmo Aittola, 37, suuntaa Tanskan Herningiin, jossa hän saa vastuulleen paikallisen Blue Foxin alle 20- ja alle 15-vuotiaiden joukkueiden päävalmentajuuden sekä valmennuspäällikkyyden kaikissa ikäluokissa alle 13-vuotiaista alle 20-vuotiaisiin, seura kertoo verkkosivuillaan Hän valmentaa myös herningiläisseuran akatemialla.

Aittola valmensi viimeksi Suomessa TUTOa, jossa hänen pestinsä päättyi potkuihin viime vuoden marraskuussa. Hän toimi viime vuonna myös lyhyen ajan Ässien pelaajakoordinaattorina. Aittola on ollut myös voittamassa Suomen mestaruutta TPS:ssä kaudella 2009−10 videovalmentajan tehtävässä.

Aittolan uralla on ollut myös kuohuntaa, sillä Jääkiekkoliiton kurinpitovaliokunta on käsitellyt hänen Twitter-kirjoituksiaan, jotka Jääkiekkoliitto on tulkinnut epäasiallisiksi ja henkilökohtaisuuksiin meneviksi.

Muokattu: 16.6.2020, kello 13.58: Lisätty huomio Aittolan Suomen mestaruudesta sekä kurinpitotoimiin johtaneesta Twitter-kirjoittelusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle