Ässissä tehoilleet Spinkin veljekset siirtyvät DEL-liigaan

Muut Sarjat / Uutinen
Spinkin veljekset nähdään seuraavan kerran pahanteossa Saksan kaukaloissa.
Kuva © Satu Pitkänen
Ässissä päättyneellä kaudella vahvasti esiintyneet veljekset Tylor ja Tyson Spink pelaavat ensi kaudella Saksan DEL-liigan Schwenninger Wild Wingsissä.

Tylor ja Tyson Spink siirtyvät ensi kaudeksi pelaamaan DEL-liigan Schwenninger Wild Wingsin joukkueeseen yhden vuoden mittaisilla sopimuksilla.

Veljekset olivat päättyneellä kaudella Ässien tärkeimpiä pelaajia kannettuaan merkittävää vastuuta kiekollisesta pelistä. Tylor Spink kirjautti pelaamissaan 52 ottelussa tehot 13+19 ja Tyson Spink vastaavasti 50 ottelussa tehot 16+19.

Siirtoa veljeksille entuudestaan tuntemattomaan sarjaan auttoi se, että Wild Wingsin päävalmentaja Niklas Sundblad tuntee Spinkit ajaltaan SHL-seura Örebron valmentajana. Spinkit pelasivat Örebrossa kausina 2017−2019.

− Tylor ja Tyson pelaavat intensiivisesti. He ovat rutinoituneita pelaajia, jotka suhtautuvat intohimoisesti työhönsä. Luontaisen kemiansa ja nopeutensa ansiosta he tuovat joukkueeseemme merkittävän lisän, kehuu päävalmentaja Sundblad veljeksiä.

Myös pelaajat itse ovat hyvillään mahdollisuudesta pelata tutun valmentajan alaisuudessa.

− On aina hienoa tulla uudelle paikkakunnalle ja tavata siellä tuttuja. Tiedämme, mitä Sunny (päävalmentaja Sundblad) odottaa meiltä ja hän tietää, mitä meiltä voi odottaa, Tylor Spink toteaa.

− Pelasimme melko hyvin Örebrossa, ja Suomessa meillä oli erittäin hyvä vuosi. Iloitsemme siitä, että pääsemme pelaamaan Saksaan ja Schwenningeniin, jossa pyrimme viemään uraamme eteenpäin, Tyson Spink täydentää veljesten lausuntoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle