Ässille iso menetys kesken tiukan loppurutistuksen – Jonathan Davidsson on sivussa pitkälle kevääseen

LIIGA / Uutinen
Jonathan Davidsson ehti pelata ennen loukkaantumistaan vain 29 ottelua.
Kuva © Tiia Mahkonen
Tiukasti pudotuspelipaikasta kamppaileva Ässät ilmoitti viikkokatsauksessaan Jonathan Davidssonin joutumisesta sairastuvalle. Hyökkääjä on sivussa arviolta 8–10 viikkoa.

Tällä hetkellä sarjassa sijalla 11 majaileva Ässät päivitti viikkokatsauksessaan joukkueen loukkaantumistilannetta. Suurin huomio kiinnittyi Jonathan Davidssoniin, joka on arvioiden mukaan sivussa 8–10 viikkoa loukkaannuttuaan viime keskiviikkona.

Runkosarjaa on jäljellä tasan kuukausi. Poissaolon pituus tarkoittaa siis sitä, että Davidssonia ei enää runkosarjassa nähdä, mikä on suuri pettymys porilaisjoukkueelle, joka kamppailee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Sairastuvalla ovat myös Martin Lefebvre, Jesse Joensuu, Patrik Juhola ja Tuomas Salmela. Lefebvreä ja Joensuuta odotetaan mukaan kokoonpanoon aikaisintaan viikon kuluttua, Juhola on sivussa arviolta 3–5 viikkoa ja Salmela 4–6 viikkoa.

Lisäksi Marcus Davidssonille määrättiin yhden ottelun pelikielto viime perjantain päähän kohdistuneen taklauksen vuoksi. Hän on siis sivussa Ässien tiistaisesta kotiottelusta SaiPaa vastaan.

Ässät on pelannut tähän mennessä 48 ottelua, mikä on kaksi vähemmän kuin KooKoolla, joka pitää kiinni viimeisestä pudotuspelipaikasta. Ässät on vain pisteen perässä kouvolalaisia ja sijalla seitsemän oleva Lukkokin on vain kuusi pistettä edellä. Porilaisten kamppailu jatkuu tällä viikolla otteluilla SaiPaa, HPK:ta ja Lukkoa vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle