Ässille ikäviä uutisia – kultakypärä Martin Lefebvre sivussa viikkoja loukkaantumisen vuoksi

LIIGA / Uutinen
Martin Lefebvre on ollut Ässien tehokkain pelaaja kaudella.
Ässät menettää tähtipuolustaja Martin Lefebvren viikoiksi loukkaantumisen takia. Kanadalainen on kantanut porilaisten kultakypärää miltei koko kauden.

Liigan sarjataulukossa kymmenennellä sijalla oleva Ässät sai ikäviä uutisia, kun joukkueen tähtipuolustaja Martin Lefebvren arvioidaan olevan sivussa kaukaloista 4–6 viikkoa. Ässät kertoo asiasta viikkotiedotteessaan verkkosivuillaan.

Kanadalainen loukkaantui 5. tammikuuta pelatun Kärpät-ottelun alkuvaiheilla, eikä palannut enää ottelussa kaukaloon. 31-vuotias on merkkauttanut kaudella 37 ottelussa tehot 4+19 ja hän on johtanut Ässien sisäistä pistepörssiä miltei koko kauden ajan.

Ässät kertoo myös tiedotteessaan, että hyökkääjien Patrik Juholan ja Valtteri Karnarannan pelikuntoa tarkkaillaan päivittäin.

Lisäksi porilaisseura kertoo, että ykkössentteri Jan-Mikael Järvinen ja alle 20-vuotiaiden MM-kisoista viikonloppuna kotiutunut Lenni Hämeenaho ovat palanneet täyteen harjoitteluvahvuuteen. Järvinen loukkaantui 17. marraskuuta ottelussa Pelicansia vastaan, eikä ole pelannut sen jälkeen.

Ässät on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan kolme, joista vain yhden varsinaisella peliajalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle