Ässille huippukiinnitys – Niklas Rubin jatkaa patapaitojen maalilla

LIIGA / Uutinen
Rubin pelaa toista kauttaan Porissa.
Porin Ässät kertoi tehneensä maalivahti Niklas Rubinin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

Viime kaudella Poriin saapunut maalivahti Niklas Rubin on koko Liiga-uransa ajan ollut yksi sarjan parhaista maalivahdeista. Luonnollista siis on, että Porissa ollaan tyytyväisiä jatkosopimukseen.

– Rubin on kova ammattilainen, joka näyttää muille pelaajille hienoa esimerkkiä arjen vaatimustasossa, kilpailullisuudessa sekä tasaisuudessa. Hänen jatkosopimuksensa on hieno esimerkki Ässien vetovoiman lisääntymisestä sekä kiitos koko porilaiselle kiekkoyhteisölle, kun tämän tason pelaaja haluaa jatkaa jo kolmannen kauden täällä, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

Rubin pelasi viime kaudella ensimmäistä kertaa kotimaansa Ruotsin ulkopuolella. Tuolloin hän otti yhteensä 47 ottelussa kiekkoja kiinni yli 92 prosentin varmuudella ja päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,14.

Tällä kaudella lukemat ovat tähän mennessä 91,3 prosenttia ja 2,04. Näillä lukemillaan hän on kummassakin maalivahtien tilastossa sijalla kuusi. Rubin on kerännyt vyölleen 18 ottelua, joten hän on ollut varavahtina vain neljässä ottelussa tällä kaudella. 

– Olen viihtynyt täällä erittäin hyvin organisaation ja olosuhteiden puolesta. Olen tuntenut itseni täällä tervetulleeksi heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ässät tekee asioita ollakseen parempi tulevaisuudessa ja nautin siitä, että saan olla mukana siinä, Rubin kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle