Ässien valmennusryhmään täydennystä Hämeenlinnasta

LIIGA / Uutinen
Turunen siirtyy ensi kaudeksi Poriin valmennustehtäviin.
Kuva © Marko Jansson
Viime vuodet HPK:n valmennusryhmään kuulunut Timo Turunen vaihtaa maisemaa ja siirtyy Porin Ässien penkin taakse.

Ässät kiinnitti valmennusryhmäänsä viisi edelliskautta HPK:n valmennukseen kuuluneen Timo Turusen. Kehitysvalmentajaksi porilaisseuraan tulevan Turusen sopimus on 2+1-vuotinen.

Ennen HPK-pestiään Turunen, 56, toimi Jukurien apuvalmentajana vuosina 2010-2016. Aiemmin hän on kuulunut myös Jokipoikien valmennusryhmään. Turunen on ollut voittamassa neljää Mestis-mestaruutta sekä kertaalleen Suomen mestaruutta.

− Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Timo Turusen osaamisen Ässien käyttöön. Turunen on kokenut kaveri, jolla on monipuolinen työkokemus ja osaamispohja. Hän on ollut eri valmennustiimeissä ja voittamassa mestaruuksia kolmessa eri organisaatiossa. Pelaajat arvostavat hänen osaamistaan, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula.

− Turusella on näytöt pelaajien kehittämisestä, fysiikkavalmennuksesta ja lajianalyysi hallussa. Hänellä on hyvät vuorovaikutustaidot ja yhteistyökykyä. Hän tulee tukemaan pelaajien fysiikan ja yksilötaitojen kehittämistä.

Ässien muu valmennusryhmä jatkaa viime kaudesta tutussa koostumuksessa. Päävalmentaja Ari Pekka-Selinin lisäksi ryhmään kuuluvat Saku Martikainen, Pasi Arvonen sekä maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl.

» Lähetä palautetta toimitukselle