Ässien riveissä koronavirustartuntoja

LIIGA / Uutinen
Ässissä on koronatartuntoja.
Kuva © Samuli Huikuri
Porilaisten joukkueessa todettiin maanantaina kaksi koronavirustartuntaa. Ässien tämän viikon ottelut pelattaneen normaalisti.

Ässät tiedotti maanantaina, että joukkueessa on ilmennyt kaksi positiivista koronavirustestitulosta. Muita joukkueen jäseniä on myös testattu oireiden vuoksi ja loputkin joukkueen jäsenet testataan varotoimenpiteenä.

Porilaisseura kertoi tiedotteessaan, että tämänhetkisten tietojen perusteella keskiviikon Pelicans-Ässät-ottelua ei tarvitse siirtää. Patapaitojen viikon toinen ottelu on perjantaina Kärppiä vastaan.

Muokattu: 13.12.2021, kello 14.21: Keskiviikon ottelun kotijoukkueena on Pelicans, ei Ässät.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös