Ässien potkimasta Eeva Perttulasta tulee Naisten Liigan puheenjohtaja

Muut Sarjat / Uutinen
Eeva Perttulasta tulee puheenjohtaja.
Kuva © Markus Viljanen

Porin Ässien entisestä toimitusjohtajasta Eeva Perttulasta tulee Jatkoajan tietojen mukaan Naisten Liigan johtoryhmän puheenjohtaja. Iltalehti uutisoi aiemmin tällä viikolla, että hänet on kutsuttu sarjan johtoryhmän jäseneksi. Kyse on siis puheenjohtajan postista. Naisten Liigalla ei ole omaa hallitusta, joten johtoryhmä on sarjan korkein oma elin.

Johtoryhmä koostuu liigan seurojen edustajista. Sen tarkoitus on edistää sarjan ja sen joukkueiden toimintaedellytyksiä. Naisten Liigaa hallinnoi Suomen jääkiekkoliitto, jonka hallitus vastaa muun muassa sarjan budjetista. Johtoryhmän puheenjohtajan pesti ei ole palkkatyö vaan luottamustoimi.

Perttula aloitti Ässien toimitusjohtajana vuoden 2017 tammikuussa. Hänet irtisanottiin viime toukokuussa. Hänen työsuhteensa jatkuu syksyyn, mutta työvelvollisuudet ovat päättyneet.

Ässät on ollut Perttulan irtisanomisilmoituksesta lähtien enemmän tai vähemmän kohun keskellä. Ensin puhuttivat seuran pääomistaman henkilöstövuokrausyrityksen alasajaminen sekä henkilöstövaihdokset, tällä viikolla on kohistu ahtaasta taloustilanteesta ja veroepäselvyyksistä.

Naisten Liigassa pelaavat HPK Naiset, KalPa, KJT, Team Kuortane, Oulun Kärpät, Tampereen Ilves, Rauman Lukko, Vaasan Sport, TPS ja Espoo Blues. Kausi alkaa syyskuun kahdeksas päivä.

» Lähetä palautetta toimitukselle