Ässien paras maalintekijä Edwin Hedberg oli katsomossa neljä perättäistä ottelua − ratkaisuna sopimuksen purkaminen

LIIGA / Uutinen
Hedberg vaihtaa maisemaa.
Kuva © Saana Hakala
Hyökkääjä Edwin Hedbergin sopimus Ässien kanssa on purettu yhteisymmärryksessä.

Liiga-kauden alla Porin Ässiin siirtynyt tehnyt Edwin Hedberg, 25, ei jatka joukkueessa. Hyökkääjän kuluvaa kautta koskeva sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Hedberg teki 24 ottelussa yhdeksän maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Hän on edelleen Ässien paras maalintekijä.

Ennen sopimuksen purkamista hän pelasi edellisen kerran 28. marraskuuta TPS:ää vastaan. Hyökkääjä oli Ässien kokoonpanon ulkopuolella neljässä perättäisessä ottelussa. Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula myöntää, että tilanne ei ollut seuralle mieluisa.

− Tietenkin, jos joukkueen paras maalintekijä istuu katsomossa, se on merkki siitä, että muilta osin tekeminen ei tyydyttänyt pelaajaa eikä seuraa, Kerttula kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Kerttula kommentoi kantavansa Hedbergin ja Ässien välisen sopimuksen purkamisesta vastuun.

− Minä kannan rekrytointivastuullisena tästä vastuun ja tilanne on sikäli akuutti pelaajaliikenteen osalta, että tarvitsemme lisää voimaa hyökkäykseen johtuen akuutista loukkaantumistilanteesta.

Ruotsalais-kolumbialainen Hedberg aloitti kauden räväkästi tekemällä neljään ensimmäiseen otteluun kolme maalia. Sen jälkeen maalitahti hiipui. Marraskuussa hän teki kolmessa perättäisessä ottelussa maalin, mutta sen jälkeen hyökkääjä pelasi enää kolmessa ottelussa ennen katsomokomennusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle