Ässät vahvistuu 60 NHL-ottelun Ian McCoshenilla – "Haluan olla esimerkkinä nuorille pelaajille harjoituksissa ja otteluissa"

LIIGA / Uutinen
Karri Kiven Ässät vahvistuu yhdysvaltalaispuolustajalla.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ässät vahvistaa pakistoaan 60 NHL-ottelua urallaan pelannella Ian McCoshenilla.

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen yhdysvaltalaisen Ian McCoshenin kanssa. 27-vuotias fyysinen puolustaja pelasi viime kaudella AHL:ssä Henderson Silver Knightsin riveissä 60 ottelua tehoin 2+9. 

– Ian on isokokoinen, fyysinen ja kokoisekseen hyvin liikkuva puolustaja. Hän on erinomainen kamppailija, ulottuva ja häntä vastaan on vaikea pelata lähellä maalia ja kulmissa, kertoo Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula joukkueen tiedotteessa.

– Ian on urakoinut viime kaudet isoja minuutteja ja hänen roolinsa ammattilaiskaukaloissa on ollut enemmän puolustava, mutta odotamme häneltä myös enemmän osallistumista hyökkäyspeliin, jatkaa Kerttula.

McCoshen on pelannut urallaan 60 NHL-ottelua tehoin 4+3. AHL-otteluita pelaajalle on kertynyt 242 lukemin 8+45.

– Olen sulavasti luisteleva sisukas puolustaja, joka osallistuu peliin sekä puolustus että hyökkäyspäässä. Tuon joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta. Haluan olla esimerkkinä nuorille pelaajille harjoituksissa ja otteluissa. Pyrin etenkin kovan työmoraalin kautta näyttämään esimerkkiä, McCoshen summaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle