Ässät teki jatkosopimuksen kapteeninsa kanssa − "Niklas Appelgren edustaa Ässissä vakautta, vastuullisuutta ja jatkuvuutta"

LIIGA / Uutinen
Niklas Appelgren on löytänyt oman paikkansa Porista.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Ässien kapteeni Niklas Appelgren jatkaa patapaidassa myös ensi kaudella.

Ässät ja Niklas Appelgren, 30, ovat solmineet yhden vuoden jatkosopimuksen. Appelgren on pelannut Porissa neljä kautta, joista kaksi viimeisintä joukkueensa kapteenina.

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula nostaa esille erityisesti Appelgrenin henkisen vaikutuksen joukkueeseen.

− Niklas Appelgren edustaa Ässissä vakautta, vastuullisuutta ja jatkuvuutta. Hän luo omalla persoonallaan luottamusta ympäristöön ja pitää joukoistaan huolta. Niklas on yksi niistä pelaajista, jotka tekevät pukukopin ilmapiirin sellaiseksi, että Ässiin on helppo tulla, kertoo Kerttula.

Pitkään Porissa viihtynyt hyökkääjä korostaa viihtyvänsä patapaidassa ja odottaa vielä parempaa tulevaisuudessa.

− Olen tykännyt olla Ässissä ja olen viihtynyt hyvin Porissa. Täällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä, kehuu Appelgren.

− Tulevalla kaudella pelaajien sisäinen vaatimustaso on yksi tärkeä teema. Jokaiseen päivään pitää panostaa täysillä. Vaadin itseltäni ensin paljon ja voin sen jälkeen vaatia myös muilta.

HPK:n ja KooKoon nuorisojoukkueissa pelannut Appelgren on edustanut Liigassa Ässien lisäksi Sportia kahden ottelun verran. Ässissä kokeneelle pelaajalle on kertynyt 168 ottelua ja tehopisteet 23+25. Tämän kauden aikana hän pelasi 38 ottelussa kerryttäen niissä tehopisteet 4+11.

» Lähetä palautetta toimitukselle