Ässät pestasi NHL:ssäkin pelanneen Joe Morrow'n

LIIGA / Uutinen
Joe Morrow saapuu patapaitaan.
Kuva © Getty Images
Ässät vankisti puolustuspäätään yhdysvaltalaisella Joe Morrow'lla.

28-vuotias Joe Morrow tulee Ässien takalinjoille loppukauden mittaisella sopimuksella. Kanadalainen on pelannut urallaan 128 NHL- ja 174 AHL-ottelua.

− Joe on monipuolinen pelaaja; Hän on pelannut sekä yli -että alivoimaa. Hänellä on hyvä pelirohkeus, pelinluku ja kiekolliset taidot. Puolustuspäässä hän on fiksu ja kamppailee hyvin, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi tiedotteessa.

Kerttula kertoi kertoi, että Morrow'n hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun Andreas Borgman ja Markus Niemeläinen lähtivät rapakon taakse. Myös Olli Vainion loukkaantumisella oli oma osuutensa.

NHL:ssä Morrow debytoi kaudella 2014−15 Boston Bruinsissa. Lisäksi hän on pelannut Montreal Canadiensissa ja Winnipeg Jetsissä.

− Pääsy NHL:ään on yksi urani merkkipaaluista ja olen päässyt edustamaan hienoja organisaatioita siellä. Uskon, että minulla on edelleen mahdollisuus päästä takaisin NHL:ään. Olen päässyt pelaamaan pudotuspelejä NHL:ssä ja olen kokenut sen erityisen tunteen, joka liittyy näihin otteluihin. Voittomaali siinä ottelussa on yksi urani kohokohdista ja tulen aina muistamaa sen. Oli hauskaa, kun organisaatio keräsi mm. kaikki mailani talteen ottelun jälkeen Morrow sanaili.

Puolustaja pitää itseään monipuolisena pelaajana, joka auttaa joukkuetta molemmissa päissä kenttää. Hän kertoo nauttivansa myös fyysisestä pelistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle