Ässät nappasi riveihinsä tanskalaisosaamista − Allsvenskanissa kovaa jälkeä tehnyt Nicolai Meyer Poriin

LIIGA / Uutinen
Ässät vahvistuu tanskalaishyökkääjällä.
Kuva © Topi Lainio
Nicolai Meyer on tehnyt ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen Ässien kanssa.

Nicolai Meyer, 27, saapuu Ässiin SHL--seura Malmöstä. Hän iski viime kaudella 40 ottelussa tehot 3+11=14. Kaudella 2018−19 Meyer voitti Allsvenskanin pistepörssin tehtyään 29+33=62 tehopistettä Södertäljessä. Tuolloin Meyerin ketjukaverina pelasi HIFK:sta tuttu Sebastian Dyk.

− Nicolai oli pelaaja, jonka olisimme halunneet joukkueeseen jo viime tammikuussa, mutta silloin keskustelut eivät johtaneet yhteiseen lopputulokseen. Siitä jäi kuitenkin varmasti molemmin puoleinen siemen, joka realisoitui tänään. Hän on harjoitellut koko kesän Malmön mukana ja pelasi viime viikonloppuna myös harjoitusturnauksessa. Katsoimme hänen pelinsä turnauksessa ja hänen pelikuntonsa on hyvä, kommentoi Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula tiedotteessa.

Kerttula luonnehtii Meyeriä nopeaksi pelaajaksi, joka osaa sekä luoda että päättää tilanteita. Tanskalainen pystyy kehitysjohtajan arvion mukaan myös pelinopeaan pelaamiseen sekä suunnanmuutoksiin.

− Hän halusi itse uuteen ympäristöön ja mahdollisuuden nousta isompaan rooliin. Tie Malmön ykkös- ja kakkosketjuun oli tukossa, joten päädyimme tähän ratkaisuun yhdessä pelaajan ja Malmön kanssa. Kiitos Malmön GM Patrik Sylvegårdille ja Meyerille, että asiat etenivät nopeasti maaliin, Kerttula kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle