Ässät julkisti jatkosopimukset kahden Ilves-kasvatin kanssa – Olli Vainio jatkaa Porissa

LIIGA / Uutinen
Vainio (nro 6) jatkaa patapaidassa tulevankin sesongin.
Kuva © Juuso Koro
Vainion sopimuksen lisäksi Ässät tiedotti maanantaina nuoren maalivahdin, Rasmus Korhosen, Liiga-sopimuksesta.

Puolustaja Olli Vainio ja maalivahti Rasmus Korhonen jatkavat Ässissä. Vainion sopimus on yksivuotinen, Korhosen kaksivuotinen. Porilaisseura tiedotti sopimuksista maanantaina.

Vainio, 27, siirtyi Ässiin Lukosta marraskuussa 2019. Patapaidassa hän on pelannut kahden viime kauden aikana yhteensä 63 ottelua tehoin 9+17=26. Aiemmalla Liiga-urallaan Vainio on edustanut Lukon lisäksi myös kasvattajaseuraansa Ilvestä. Päättyvä kausi jäi Vainion osalta vain 23 ottelun mittaiseksi loukkaantumisesta johtuen.

Korhonen, 18, saapui Poriin vuosi sitten Ilveksestä kolmivuotisella sopimuksella. Sopimuskausista ensimmäinen oli juniorisopimus ja nyt tiedotetut kaksi jälkimmäistä kautta Liiga-sopimusta. Kauden 2020–21 Korhonen torjui pääasiassa Ässien alle 20-vuotiaiden SM-sarjajoukkueessa, mutta pelasi myös kaksi ensimmäistä Liiga-otteluaan. 

Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kertoo tiedotteessa, että Korhosen ensi kauden tosiasiallinen pelipaikka on vielä epäselvä. Tilannetta katsotaan hänen mukaansa myöhemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle