Nokialla nähtiin maali-iloittelua ja maalivahtien vaihtorumba − Suomi-Sarjan kärkijoukkue Pyry jatkoi kauttaan tappioitta

Suomi-sarja / Kuvakooste
Nokialla pelattiin lauantaina Suomi-Sarjan ottelu kahden joukkueen välillä, joilla oli täysin päinvastaiset lähtökohdat otteluun. Nokian Pyry lähti otteluun ilman pistemenetyksiä sarjan piikkipaikalta, kun taas vierailija Karhu HT ei kolmesta ensimmäisestä ottelustaan ollut pisteiden makuun päässyt. Pyry jatkoi voittoputkeaan selvällä voitolla lukemin 10-5. Ottelussa vaihdettiin maalivahteja oikein urakalla, kun Pyry vaihtoi maalivahtia neljännen takaiskun jälkeen ja Karhu HT peräti kahdesti.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Kotijoukkueen siivitti kentälle paikalliset juniorit.
Vierailijat saivat otteluun loistavan alun, kun Ville Petteri Mäkinen teki avausmaalin alle minuutin pelin jälkeen.
Tuukka Mäntymäkeä häirittiin rangaistuslaukauksen arvoisesti.
Pyry tuli nopeasti tasoihin, mutta Esko Gröhn vei vierasjoukkueen uudelleen johtoon.
Valtteri Ylitalo avasi peliä. Kaiken kaikkiaan Pyry vyöryi kohti Karhu HT:n maalia tasaisesti läpi ottelun.
Toisen erän alussa syntynyt Pyryn neljäs maali tarkoitti Toni Pöystille vaihtokomennusta. Tilalle luisteli Remy Pennanen.
Pennanen venyi toisen erän aikana kiekon tielle 14 kertaa, mutta joutui antautumaankin kolmesti. Janne Koivisto tuuletti tekemäänsä osumaansa.
Bayley Kubara yritti parhaansa karvata kiekkoa Marko Huhtaselta, mutta kotijoukkue tuntui olevan jatkuvasti potkun edellä.
Valtteri Välimäki pyörähteli pahantekoon, tällä kertaa tuloksetta.
Pelaajilla oli sen verran kommentoitavaa päätuomari Miika Viinamäelle, että hän kävi jakamassa viimeiset varoitukset.
Lassi Mustonen oli lähellä lisätä nokialaisten johtoa.
Kolmannen erän alussa oli kotijoukkueen vuoro vaihtaa maalivahtia. Neljä maalia riitti Olli Mustoselle, ja maalille luisteli viisi viime kautta Karhu HT:n riveissä torjunut Veli-Matti Mäkinen.
Remy Pennanen palasi vaihtopenkille Pyryn tehtyä kaksi nopeaa lisämaalia lukemiin 9-4. Pöysti palasi maalille, mutta joutui antautumaan vielä kertaalleen.
Mäkiselle kertyi 11 torjuntaa mutta joutui myös antaumutaan kertaalleen. Pyrylle kuitenkin selvä voitto ja neljäs kolmen pisteen voitto neljästä ottelusta.