Suomen paras kiekkoduuni - Jatkoajan päätoimittaja - Hae nyt

Jatkoaika on Suomen luetuin jääkiekkoaiheinen verkkolehti. Olemme jo 19 vuoden ajan tarjonneet sadoilletuhansille lukijoillemme uniikkia sisältöä jääkiekosta ja nyt haemme toimitukselle uutta päätoimittajaa.

Sinustako Jatkoajan uusi päätoimittaja?

Lue lisää
Haemme päätoimittajan lisäksi myös toimittajia ja kuvaajia, lue lisää rekrytoinnistamme:

Haemme Suomen uljaimpaan jääkiekkomediaan uutta päätoimittajaa

Jatkoaika on Suomen luetuin jääkiekkoaiheinen verkkolehti. Olemme jo 19 vuoden ajan tarjonneet sadoilletuhansille lukijoillemme uniikkia sisältöä jääkiekosta. Samalla sadat innokkaat ovat saaneet mahdollisuuden harjoitella toimittajan työtä tai harrastuksenaan seurata lätkää uudesta näkökulmasta ja kirjoittaa siitä lukijoillemme.

Tänään Jatkoaika on yli sadan hengen tiivis yhteisö, joka elää todeksi ja hengittää innostusta jääkiekkoon.

Päätoimittajan tehtäviin lukeutuvat

  • Toimituksen kokonaisvaltainen johtaminen
  • Verkkolehden journalistinen kehittäminen ja suunnan näyttäminen
  • Verkkolehden tekniseen kehittämiseen osallistuminen
  • Toimituksen muiden johtotehtävien valinnat, johtoryhmän työn koordinointi ja rekrytoinnin kehittäminen
  • Jatkoajan edustaminen erilaisissa tilaisuuksissa

UUDELTA PÄÄTOIMITTAJALTAMME toivomme hyvää journalistista osaamista sekä aiempia näyttöjä toimitustyöstä sekä sen johtamisesta. Jääkiekkoakin sinun olisi hyvä ymmärtää, mutta emme vaadi sinulta pakkomiellettä pelitaktiseen analysointiin.

Olet innostunut ja motivoitunut tekijä, jolla on halu kehittyä ja kehittää. Motivaatiosi ja draivisi vievät niin itseäsi kuin verkkolehtemme journalismia eteenpäin uusille tasoille. Olet toimituksemme journalistinen majakka ja näytät esimerkkiä muille sekä luot Jatkoajan toimituksellista linjaa.

Jatkoajan toimituksessa kaikki sisällöntuottajat ovat mukana harrastajina, eikä sisällöntuottajille makseta toimitustyöstä palkkaa. Kuitenkin kauttamme on työllistynyt media-alalle palkallisiin töihin kymmeniä nuoria toimittajia ja valokuvaajia.

Johtamiskokemus kaltaisessamme yhteisössä ja käytännössä koetellut johtamistaidot katsotaan eduksesi.

YMMÄRRÄT sosiaalisen median merkityksen nykypäivän journalismissa, eikä Twitterin profiilikuvasi ole muna ja seuraajiakin sinulla on enemmän kuin lähisukulaisia.

Plussapisteitä voit tienata esimerkiksi muuallakin kuin peilin edessä todetuilla esiintymiskyvyillä sekä kokemuksella uudistusprojekteista ja kehityshankkeista. Vielä jos sinulla on päätoimittajan tehtävässä hyödyllisiä kontakteja kiekkokentässä, sitä parempi.

Päätoimittajan tehtävä on noin puolipäiväinen tehtävä. Työpanoksen määrästä voidaan keskustella ja sopia yhteisesti valittavan henkilön kanssa. Pääosa työstä tapahtuu etänä, joten sijainnillasi ei ole väliä. Vaatimuksena on kuitenkin mahdollisuus epäsäännöllisiin käynteihin Helsingissä.

Tehtävästä maksettava palkka päätetään valintaprosessin aikana, riippuen lopullisesta työmäärästä sekä valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta. Liitä hakemukseesi perusteltu palkkatoiveesi sekä tieto siitä minkä suuruiseen työpanokseen kykenisit tehtävässä.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI meille sähköpostilla hallitus@jatkoaika.com viimeistään tiistaina 21.4.2020 mennessä. Liitä vapaamuotoiseen hakemukseesi palkkatoiveen lisäksi mukaan juttunäytteitä ja CV:si.

Päätoimittajan tehtävästä antaa lisätietoja hallituksen puheenjohtaja Antti Wennström. Soittoaika Antille on maanantai 13.4. klo 14-17, puhelinnumero 040 726 6151.

Jatkoaika Ry:n hallitus, 7.4.2020