Tästä alkaa uusi podcast – Kiekkolegenda Ville Nieminen: ”Toivon, että jokainen saisi sellaisen mahdollisuuden kuin minä”

LIIGA / Podcast
Tamperelaiskaksikko Elmeri Lindqvist ja Mika Laakso luotsaavat uutta podcastia.
Kuva © Elmeri Lindqvist
Jatkoajassa alkaa uusi podcast 1. lokakuuta. Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Ville Nieminen. Niemisen kanssa käymme läpi joukkueiden tukihenkilöiden roolia ja kuormitusta niin Suomen Liigassa kuin Pohjois-Amerikassa. Lisäksi keskustelemme muun muassa Niemisen stipendirahastosta kuin hänen perhesuhteistaan.

Näkymättömät sankarit on jatkoajan uusi podcast, joka keskittyy nimenomaan kaukalon ulkopuoleisiin tekijöihin. Podcastissa halutaan korostaa, keitä kaikkia tarvitaan jääkiekko-ottelun pyörittämiseen ja mahdollistamiseen. Junioripolku ja sen tukeminen on myös osa tätä kokonaisuutta naisten jääkiekkoa unohtamatta. Kaikki tekijät ovat tärkeitä!

Ensimmäinen jakso ilmestyy musiikkipalvelu Spotifyihin sekä SoundCloudiin sunnuntaiaamuna 01.lokakuuta. Jakson voit kuunnella myös suoraan ylempää tästä artikkelista. Jaksossa vieraana on nykyinen JYPin apuvalmentaja, entinen Stanley Cup voittaja Ville Nieminen. Nieminen on toiminut myös Lahden Pelicansin päävalmentajana. Nieminen on tunnettu jääkiekkovaikuttaja ja totuttu näkemään myös asiantuntijaroolissa jääkiekkolähetyksissä.

Jaksossa Niemisen kanssa käydään läpi hänen pelaajauransa alkua, sekä keskustellaan Niemisen lasten jääkiekkoilusta ja miten juniorijääkiekkoa tuetaan. Nieminen avaa myös omalla nimellään kulkevan stipendirahaston taustoja sekä keskustellaan ammattilaiskiekkoa tukevista työtekijöistä. Jaksossa sivutaan myös alkanutta JYPin liigakautta "Nemon" omaa näkymätöntä sankaria unohtamatta.

Ville Nieminen toimii toista kauttaan JYPin apuvalmentajana.
Kuva © Timo Savela

Podcastin omat sankarit

Mika Laakso ja Elmeri Lindqvist toimivat uuden podcastin isäntinä. Lindqvist vastaa uuden formaatin teknisestä toteutuksesta sekä markkinoinnista. Podcastin tunnusmusiikit ovat Aleksi Hiivalan käsialaa.

Ja mikä parasta, pystyt kuuntelijana vaikuttamaan podcastiin tulevaisuudessa kuultavaan sisältöön. Jos tiedät tällaisen pyyteettömän jääkiekon tekijän, voit ilmiantaa sen sähköpostitse osoitteeseen elmeri.lindqvist@jatkoaika.com. Tällainen henkilö voi olla esimerkiksi huoltaja, valmentaja tai vaikka jäähallin talonmies, joka elää ja hengittää jääkiekosta. Aina voi myös toivoa mahdollisia vieraita, otamme kaiken avoimesti vastaan.

Jakso on äänitetty 24.09.2023.

» Lähetä palautetta toimitukselle