NHL 65:00 -podcast: San Jose Sharksin vire löytymässä, Dallasissa puhuttavat kaukalon ulkopuoliset asiat

NHL / Podcast
Elias Pettersson on nostanut joukkueensa mukaan pudotuspelitaisteluun.
Kuva © Getty Images
NHL 65:00 -podcastin hiljaiselo on ohi ja se palaa takaisin ryminällä kauden puolivälin katsauksellaan. Läntisen konferenssin parhaat joukkueet löytyvät yllättäen Tyynenmeren divisioonasta.

Jatkoajan NHL 65:00 -podcast poikkeaa normaalista kaavastaan ja täräyttää kuulijoilleen massiivisen puolenvälin katsauksen NHL-toimittajiensa Veli Kaukosen ja Nico Oksasen johdolla.

Kaukonen ja Oksanen käyvät puolenvälin katsauksen toisessa osassa läpi Läntisen konferenssin joukkueet.

Keskinen divisioona

St. Louis Bluesin heikko alkukausi tuli Kaukoselle ja Oksaselle yllätyksenä. Jake Allen ei kuitenkaan ole yksin vastuussa nuottipaitojen huonosta alkukaudesta.

Dallas Starsin kohdalla keskustelu karkaa kaukalon ulkopuolisiin asioihin, kun esiin nostetaan toimitusjohtaja Jim Litesin antamat kommentit seuran tähtipelaajista.

Nashville Predatorsin kauden ensimmäistä puolikasta ovat haitanneet loukkaantumiset. Winnipeg Jetsiltä ja etenkin Patrik Laineelta Kaukonen ja Oksanen odottavat nyt nähtyä enemmän.

0:14 St. Louis Blues
5:58 Chicago Blackhawks
14:26 Minnesota Wild
19:12 Colorado Avalanche
24:36 Dallas Stars
34:38 Nashville Predators
37:45 Winnipeg Jets

Tyynenmeren divisioona

Arizona Coyotes ei vaikuta ottavan tälläkään kaudella askelta eteenpäin. Puolustuksen loukkaantumiset on viemässä Edmonton Oilersilta mahdollisuudet pudotuspeleihin.

Elias Petterssonin hurja alkukausi sai etenkin Kaukosen pohtimaan ruotsalaisen potentiaalia parhaimmillaan. Anaheim Ducks on vielä toistaiseksi mukana pudotuspelitaistelussa, ainoa syy tähän seisoo joukkueen tolppien välissä.

San Jose Sharks ja Erik Karlsson ovat löytämässä parasta virettään, minkä ansiosta Kaukonen ja Oksanen arvioivat hailauman nousevan vielä divisioonan piikkipaikalle.

Kovan vastuksen Sharksille antaa kuitenkin myös oivan vireen löytänyt Vegas Golden Knights sekä divisioonan kärjessä oleva Calgary Flames.

0:34 Los Angeles Kings
3:51 Arizona Coyotes
7:31 Edmonton Oilers
13:13 Vancouver Canucks
20:33 Anaheim Ducks
28:00 San Jose Sharks
35:33 Vegas Golden Knights
39:08 Calgary Flames

» Lähetä palautetta toimitukselle