NHL 65:00 -podcast: Kuntopuntarin kuumat ja kylmät joukkueet, vieraana Jouni Nieminen

NHL / Podcast
Nikita Kutšerovin Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä NHL:n kärkijoukkue.
Kuva © Getty Images
NHL 65:00 -podcastin uusimmassa jaksossa käydään läpi suomalaispelaajien hyviä otteita, liigan kuumia ja kylmiä joukkueita ja keskustellaan Jouni Niemisen kanssa Edmonton Oilersin tilanteesta.

Podcastin ensimmäisessä erässä käydään läpi suomalaispelaajien hyviä otteita. Keskustelun kohteena ovat tällä kertaa kuitenkin pelaajat, joiden mediahuomio on jäänyt kauden aikana pienemmälle. Esa Lindell kerää kehuja niin joukkuekaverilta Jason Spezzalta, kuin valmentaja Jim Montgomeryltakin.

Rasmus Ristolainen pelaa isoja minuutteja Buffalon Sabresin takalinjoilla ja Joonas Donskoi on merkittävä palanen menestyvää San Jose Sharks -joukkuetta. 

Podcastin toisessa erässä käydään läpi NHL:n tämän hetken kuumimpia ja kylmimpiä joukkueita. Calgary Flames on tehnyt vahvaa nousua kohti liigan kärkeä edellisen kuukauden aikana. Toisessa päässä Colorado Avalanchen ja Anaheim Ducksin tämänhetkinen tilanne herättää kysymyksiä.

Erän alussa muistellaan myös Rick Nashin NHL-uraa ja pohditaan Sergei Bobrovskin tulevaisuutta Columbus Blue Jacketsissa. 

Podcastin kolmannessa erässä keskustelu siirtyy Edmonton Oilersin ympärille. Pitkän linjan NHL-toimittaja Jouni Nieminen antaa oman näkemyksensä Oilersin nykytilanteesta ja ennakoi helmikuun lopun siirtorajaa. Uhkapelaako GM Peter Chiarelli omalla työpaikallaan ja kauppaa tulevaisuuden pelaajiaan siirtorajalla?

Podcastin lopulla kuullaan myös mielenkiintoinen tarina Jarome Iginlan nuoruusvuosilta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle