Lapa jäähän: Vauhdin ja taklausten pyörteissä SDHL:ssä − "Ei tule epäselviä tilanteita kuten Naisten Liigassa"

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga, Muut Sarjat / Podcast
Naisleijonista tuttu Emilia Vesa valloittaa SDHL:ää.
Täksi kaudeksi HIFK:sta Frölundaan siirtynyt naisleijonahyökkääjä Emilia Vesa on sopeutunut Ruotsin kaukaloihin nopeasti. SDHL:n vauhti ja taklauspelaaminen ovat vikkelän hyökkääjän mielestä hyvä kehityssuunta naisten jääkiekolle.

Voit kuunnella jakson myös Jatkoajan Spotifysta tai Youtubesta.

00.00 Jakson aloitus ja tärkeimmät asiat ensin
02.05 Emilia Vesan vierailu
22.25 Podiadin tähdistökentällinen
28.30 Jos Naisten Liigan pudotuspelit alkaisivat nyt

Lapa jäähän -podcastin uudessa jaksossa täksi kaudeksi SDHL:n nousijajoukkue Frölundaan siirtynyt Emilia Vesa kertoo, millainen hänen ensimmäinen kautensa Suomen rajojen ulkopuolella on ollut. Ruotsin naisten pääsarjassa saa taklata, mikä värittääkin SDHL:n kamppailuja omalta osaltaan paljon. Lisäksi pelit ovat Vesan mukaan vauhdillisesti edellä Naisten Liigaa.

− Tykkään erittäin paljon, ja toivoisin sitä muihinkin sarjoihin. Siihen pystyy aika helposti adaptoitumaan ja on selvemmät linjat sille, mitä on taklaaminen. Niistä ei tule epäselviä tilanteita kuten Naisten Liigassa pelatessani. Koen sen hyvänä suuntana, Vesa pohtii taklausten roolia naisten jääkiekossa.

Jaksossa pureudutaan myös Naisten Liigan pelilliseen antiin ja siihen, millaisin keinoin nykyhetken huippujoukkueet luovat pelitapaetua kilpailijoihinsa nähden ja mitä kenties Vesankin kanssa keskusteltu taklaaminen saisi aikaan kotimaan pääsarjassa.

Juontaja Lassi Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua jaksosta voi jatkaa aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle