Lapa jäähän: Tyttöleijonien MM-joukkue syynissä − "Löytyy taitavia yksilöitäkin ja on hyvät mahdollisuudet menestyä", vieraana Jenna Kaila

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Podcast
Jenna Kaila teki debyyttinsä Naisleijonissa tällä kaudella.
Lapa jäähän -podcastin tuoreessa jaksossa luodaan silmäys sunnuntaina alkaviin tyttöjen MM-kisoihin ja Suomen menestysmahdollisuuksiin. Jaksossa on vieraana entinen tyttöleijona, nykyinen naisleijona ja KalPan kärkihyökkääjä Jenna Kaila.

Jakson löydät myös Jatkoajan Spotifystä.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Vuoden 2023 ensimmäisessä jaksossa pohjustetaan tammikuun 8.−15. päivä Ruotsin Östersundissa pelattavia tyttöjen MM-kisoja. Vieraana Naisleijoniin murtautunut entinen tyttöleijona ja aikanaan tyttöjen MM-ikäluokan myllyn Kuortaneella kokenut Jenna Kaila.

00.00 Jakson alustus
03.00 Jenna Kailan vierailu
27.37 Arvaa pelaaja -haasteessa Jenna Kaila
32.57 Asiaa Tyttöleijonista
36.40 Kolme ennustusta tyttöjen MM-kisoihin

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle