Lapa jäähän: "Tuli itsellekin puskista, että pelaan viimeisen pelin", vieraana Sanni Ahola

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga, Muut Sarjat / Podcast
Sanni Ahola pelasi mallikkaasti Naisleijonien maalilla MM-kisoissa.
Kuva © Dennis Pajot
Lapa jäähän -podcastin kauden viimeisessä jaksossa pääpaino on päättyneissä naisten MM-kisoissa ja Naisleijonissa. Vieraana on mainiosti turnauksessa torjunut ja Suomen paluun A-lohkoon taannut Sanni Ahola.

Jakso on kuunneltavissa myös Jatkoajan Spotifyssa.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Podcastin ensimmäisen kauden päätösjakson vieraana on Naisleijoniin murtautunut ja MM-kisoissa mallikkaasti torjunut Sanni Ahola kertoo ensimmäisestä aikuisten arvokisakokemuksestaan ja avaa lisäksi arkeaan yliopistojääkiekkoilijana. Ahola pelaa St. Cloud State Universityn joukkueessa Minnesotan osavaltiossa.

03.47 Sanni Aholan vierailu
- 20.51 Arvaa pelaaja haaste
25.26 Naisten Liigan ja Naisleijonien kausien perkaamista
37.30 Lapa jäähän -podcastin MM-kisatähdistökentällinen
41.55 Kiitokset kaudesta

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle