Lapa jäähän: "On ollut hieno matka 2020-kisoista tähän pisteeseen", vieraana Pauliina Salonen

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Podcast
Pauliina Salonen valittiin MM-kisojen tähdistökentälliseen. Nyt hänen matkansa tyttöjen maajoukkueessa päättyy.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Tuoreessa Lapa jäähän -podcastin jaksossa käydään läpi päättyneitä tyttöjen MM-kisoja turnauksen tähdistökentälliseen valitun Pauliina Salosen kanssa. Lisäksi käsittelyssä on Naisten Liigan pian jatkuva kausi.

Jakson löydät myös Jatkoajan Spotifystä.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naisten jääkiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Tuoreessa jaksossa tyttöjen MM-kisojen tähdistökentälliseen valittu hyökkääjä Pauliina Salonen muistelee sunnuntaina päättyneitä tyttöjen MM-kisoja ja vuoden 2020 MM-turnauksessa alkanutta ja nyt päättynyttä uraansa Tyttöleijonien arvokisapolulla. Lisäksi Salonen luo silmäyksen Naisten Liigan loppurutistukseen.

00.00 Jakson alustus
02.12 Pauliina Salosen vierailu
- 08.25 Podiadin tähdistökentällinen
- 24.52 Arvaa pelaaja -haaste
32.49 Mitä jäi mieleen tyttöjen MM-kisoista?
43.40 Naisten Liigan kausi jatkuu

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle