Lapa jäähän: Naisten Liigassa vallitsevat muuttuneet voimasuhteet, pelaajavieraana Jenna Hietala

Naisten Liiga / Podcast
Jenna Hietala (taaimmaisena) siirtyi Makkosen siskosten tavoin RoKista KalPaan.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Uudessa naiskiekkoon keskittyvässä Lapa jäähän -erikoispodcastissa kiehtovat tarinat heräävät eloon ja kiinnostavat vieraat lajin parista pääsevät ääneen. Ensimmäisessä jaksossa käydään läpi Naisten Liigan kauden asetelmia.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Ensimmäisessä Lapa jäähän -podcastin jaksossa Seppä ja Jatkoajan naiskiekkotoimituksen päällikkö Annu Ruotsalainen käyvät läpi Naisten Liigan joukkueet ja niiden voimasuhteet sekä nimeävät kiinnostavia pelaajia, joita yleisön kannattaa erityisesti pitää silmällä.

Lisäksi RoKista KalPaan siirtynyt 18-vuotias maalitykki Jenna Hietala kertoo isosta muutoksesta urallaan sekä avaa tilannettaan ja tavoitteitaan uudessa ympäristössä. Viime kaudella Hietala iski rovaniemeläisten paidassa pelaamissaan 35 ottelussa 35 maalia.

00.00 Podcastin esittely

05.22 Naisten Liigan joukkuekatsaus, Annu Ruotsalainen vieraana

38.30 Kurkistus Naisten Liigan avausviikonlopun tapahtumiin

41.15 RoKista KalPaan siirtynyt maalitykki Jenna Hietala vieraana

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä! Jaksot ovat kuunneltavissa myös Jatkoajan Spotifyssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle