Lapa jäähän: "Naisporukassa draamalta ei voi välttyä missään seurassa", vieraina Lukon päävalmentaja Sami Piilikangas ja kapteeni Maija Koski

Naisten Liiga / Podcast
Sami Piilikangas ja Maija Koski ovat vieneet Lukkoa eteenpäin muutaman vuoden.
Kuva © Timo Savela
Lapa jäähän -podcastin tuoreessa jaksossa keskustellaan naiskiekkojoukkueen harjoittelusta ja arjen toiminnasta Rauman Lukon näkökulmasta. Tuttujen elementtien, kuten podiadin tähdistökentällisen lomassa puhe viistää myös Naisleijonien marraskuun otteita.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Kuudennessa jaksossa vieraina ovat Lukon naisten päävalmentaja Sami Piilikangas ja kapteeni sekä seuraikoni Maija Koski. Kaksikko käy Sepän kanssa keskustelua joukkueen harjoittelusta ja arjen pyörteistä. Jaksossa kuullaan näkemykset siitä, millainen naiskiekkojoukkueen arki on ja millainen ympäristö se on harjoitella huipputason lätkää.

− Naisporukassa draamalta ei voi välttyä missään seurassa. Se on vaan kylmä totuus. Niitä tulee ja niitä käsitellään. Jossain vaiheessa ne on sitten taputeltu, mutta ne ovat myös sellaisia aika kuormittavia tekijöitä, kokenut pelaaja Koski avaa.

Jaksossa ovat tuttuun tapaan mukana tutut elementit, kuten arvaa pelaaja -haaste sekä podiadin tähdistökentällinen.

00.00 Jakson alustus ja ajatuksia Naisleijonista

05.02 Piilikankaan ja Kosken vierailu

31.54 Podiadin tähdistökentällinen

37.45 Arvaa pelaaja -haasteessa Maija Koski

41.37 Jakson loppusanat

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä! Jaksot ovat kuunneltavissa myös Jatkoajan Spotifyssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle