Lapa jäähän: Naisleijonia, sykähdyttäviä pelaajia ja yleisökysymyksiä − vieraana Anna-Kaisa Antti-Roiko

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Podcast
Anna-Kaisa Antti-Roiko on Kärppien kantavia voimia. Naisleijonissa hän on tulokasosastoa.
Parhaillaan pelattavat Naisleijonien kauden avausottelut värittävät Lapa jäähän -podcastin uutta jaksoa, jossa ääneen pääsee Kärppien nuori Anna-Kaisa Antti-Roiko. Tujussa naiskiekkopaketissa ovat myös mukana tutut elementit sekä muutama uusi mauste.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Viidennessä jaksossa vieraana on Kärppien kärkihyökkääjä ja tuore naisleijona Anna-Kaisa Antti-Roiko, 18, jonka kanssa käydään läpi hänen tähänastista uraansa ja odotuksia aikuisten maajoukkueesta. Hän osallistuu myös klassikko-ohjelmaan, Arvaa pelaaja -haasteeseen.

Anna-Kaisa Antti-Roiko on nuoresta iästään huolimatta Kärpissä johtava pelaaja.

Luvassa on myös alkukauden säkenöivimmän pelaajan yleisöäänestyksen tulos, kysymyksiä kuuntelijoilta sekä legendaariseksi muodostunut podiadin tähdistökentällinen. Ajankohdalle otollisesti jaksossa puidaan yhdessä KalPan Veera Paroisen kanssa tiistaista Naisleijonien ottelua sekä luodaan ajatuksia tuleviin mittelöihin.

Veera Paroinen pelin tiimellyksessä Naisten Liigassa KalPa-paidassa.
Kuva © Timo Savela

00.00 Jakson aloitus

04.30 Anna-Kaisa Antti-Roikon vierailu

22.27 Suomi−Sveitsi-ottelun läpikäynti, mukana Veera Paroinen

29.09 Mitä odottaa Naisleijonilta jäljellä olevista otteluista?

30.45 Katsaus Naisten Liigan tilanteeseen

33.15 Naisten Liigan sykähdyttävin pelaaja -yleisöäänestyksen tulos

34.35 Yleisökysymykset

46.03 Podiadin tähdistökentällinen

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä! Jaksot ovat kuunneltavissa myös Jatkoajan Spotifyssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle