Lapa jäähän: Meeri Räisänen näkee brändäyksen naiskiekon kehitysmahdollisuutena: "Meidän pitää osoittaa, että meistä on lisäarvoa"

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Podcast
Meeri Räisänen on kokenut kiekkoilija ja tietää mistä puhuu.
Lapa jäähän -podcastin toisessa jaksossa käsitellään alkanutta Naisten Liigan kautta ja käydään läpi Naisleijonien tilannetta. Maalivahti Räisänen pohtii, millaisilla keinoilla naiskiekko ja pelaajat voisivat kehittää lajin kiinnostavuutta. Lisäksi hän kertoo tulevasta ammattilaiskaudestaan Yhdysvalloissa.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Tämänkertaisessa jaksossa puidaan Naisten Liigan ensimmäisten pelikierrosten antia. Esiin nousevat niin HIFK:n supertähdet Michaela Pejzlová ja Sanni Vanhanen kuin muutama yllättävämpi nimi kärjen takaa. Lisäksi framilla on Naisleijonien tämänhetkinen tila ja muun muassa valmennuskysymykset.

Pelaajavieraaksi saapuu Naisleijonien pitkäaikainen veskari Meeri Räisänen, joka kertoo oman uransa vaiheista sekä tulevasta kaudestaan Yhdysvalloissa PHF-liigassa Connecticut Whalen joukkueessa. Lisäksi kokemuksen syvällä rintaäänellä puhuva Räisänen avaa, millainen tilanne naiskiekossa tällä hetkellä on ja mitä keinoja lajin kehittämiseksi voisi olla.

00.00 Jakson alustus

03.30 Naisten Liigan alkukauden perkaus

16.14 Podiadin tähdistökentällinen

21.05 MM-kisojen laiha tulos ja Naisleijonien tilanne

27.05 Meeri Räisäsen vierailu

52.20 Katsaus tulevaan podiadiin

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä! Jaksot ovat kuunneltavissa myös Jatkoajan Spotifyssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle