Lapa jäähän: "Luistimista lähtien oli jonkun pelikaverin kamat", vieraina Uche Udeh, Marianne Lassila ja Ella Välikangas

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Podcast
Uche Udeh, Marianne Lassila ja Ella Välikangas Lapa jäähän -podcastin jouluvieraina.
Tuoreessa Lapa jäähän -jaksossa ollaan joulun tunnelmissa ja pelaajavieraat TPS:stä sekä RoKista kisailevat visaisissa mittelöissä sekä vastailevat kuuntelijoiden kysymyksiin. Testiin pääsee kolmikon tietämys Naisten Liigasta sekä se, kestävätkö tarinat päivänvaloa.

Jakson löydät myös Jatkoajan Spotifystä.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Järjestyksessään kahdeksannessa jaksossa vietetään joulua hieman erilaisissa tunnelmissa. Luvassa on siis Lapa jäähän - jouluerikoinen! TPS:n Uche Udeh ja Ella Välikangas sekä RoKin Marianne Lassila osallistuvat kisoihin ja visoihin sekä vastailevat kuuntelijoihin kysymyksiin. Tarinoissa vilahtavat myös legendaariset Arto Tukion varaluistinten varaluistimet ja Hannu Jortikan kysyvä katse.

Hannu Jortikka pohti klassikkotapauksessa, eikö Arto Tukiolla ole varaluistinten varaluistimia.
Kuva © Jarno Hietanen

00.00 Jakson aloitus
01.50 Asiaa Nais- ja Tyttöleijonista
05.40 Podiadin tähdistökentällinen
13.26 Vieraina Uche Udeh, Marianne Lassila ja Ella Välikangas
- 13.26 Kolme väitettä
- 24.06 Tietokilpailu
- 36.18 Kuuntelijoiden kysymyksiä
- 54.42 Arvaa pelaaja -haasteet

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle