Lapa jäähän: Jenna Lehtiniemi kävi jo lähellä pelikuntoa, mutta kausi päättyikin kokonaan − "Kiva huomata tällaisissa paikoissa, kuinka paljon sitä tukiverkkoa onkaan"

Naisten Liiga / Podcast
Jenna Lehtiniemi olisi pelikuntoisena Ilveksen johtavia puolustajia.
Kuva © Juuso Koro
Ilveksen puolustaja Jenna Lehtiniemi loukkasi polvensa kesällä. Välillä hän ehti jo elätellä toiveita paluusta kaukaloihin, mutta lopulta kausi päättyi eturistisiteen operaatioon. Lapa jäähän -jaksossa Lehtiniemi kertoo pitkästä kuntoutuksestaan ja vastaa lukijoiden kysymyksiin.

Voit kuunnella jakson myös Jatkoajan Spotifysta.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Jääkiekko on fyysisesti vaativa peli ja silloin tällöin pelaajat kärsivät vakavistakin loukkaantumisista. Ilves-puolustaja Jenna Lehtiniemi on sivussa koko kauden ja nyt hän kertoo kuntoutuksestaan sekä siitä, kuinka hän kävi jo lähellä pelikuntoa ja ehti jo jäälekin harjoittelemaan ennen kuin kaiken muuttanut päätös tuli eteen.

00.00 Jakson alustus
02.33 Jenna Lehtiniemen vierailu
18.24 Asiaa Naisleijonien helmikuun joukkueesta
23.25 Podiadin tähdistökentällinen
32.31 Lehtiniemi vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin
53.45 Arvaa pelaaja haaste
56.51 Asiaa loppukaudesta

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle