Lapa jäähän: "Hyvässä ympäristössä haluaa ottaa askelia eteenpäin", vieraana Viivi Vainikka

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga, Muut Sarjat / Podcast
Viivi Vainikka on SDHL:n huippujoukkue Luleå IF:n kärkihyökkääjiä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Vahvasti suomalaisedusteinen Luleå Hockey/MSSK voitti Ruotsin naisten pääsarja SDHL:n runkosarjan. Viivi Vainikka kertoo, mikä on joukkueen menestyksen taustalla ja miksi hänellä itsellään kulkee niin lujaa. Jaksossa pureudutaan myös Naisten Liigan pudotuspeleihin.

Jakso on kuunneltavissa myös Jatkoajan Spotifyssa.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Tuoreessa jaksossa yksi SDHL:n kärkijoukkue Luleå Hockey/MSSK:n suomalaisista Viivi Vainikka kertoo, miksi luulajalaisten runkosarja oli menestys ja mitkä asiat ovat vaikuttaneet siihen, että hänestä on kuoriutunut todellinen tehohyökkääjä. Päättyneessä runkosarjassa Vainikka, 21, latoi 32 ottelussa tehot 23+18=41 ja oli SDHL:n pistepörssin kuudes. Maalipörssissä hän oli jaetulla kolmannella sijalla.

00.00 Jakson alustus
02.59 Viivi Vainikan vierailu
- 16.45 Arvaa pelaaja -haaste
19.35 Katsaus Naisten Liigan pudotuspeleihin
29.12 Podiadin tähdistökentällinen

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle