Lapa jäähän: "HIFK:n organisaation tuki naisten joukkueelle on todella suuri", vieraina Suomen mestarit Johanna Kemppainen ja Mikaela Saukkonen

MAAJOUKKUE, Naisten Liiga / Podcast
Johanna Kemppainen oli HIFK:n mestarijoukkueen luottohyökkääjä.
Naisten Liigan kausi päättyi HIFK:n juhliin. Kokeneet Stadin Gimmat Johanna Kemppainen ja Mikaela Saukkonen kertovat, miltä ensimmäinen Suomen mestaruus tuntuu. Kaksikko pohtii myös syitä sille, miksi HIFK on noussut ryminällä huipulle naisten jääkiekossa.

Jakso on kuunneltavissa myös Jatkoajan Spotifyssa.

Lapa jäähän on kahden viikon välein ilmestyvä naiskiekon erikoispodcast, jota juontaa Jatkoajan pitkäaikainen toimittaja Lassi Seppä. Podcastin tavoite ja tarkoitus on tuoda naiskiekon ja Naisten Liigan pelaajia, taustahenkilöitä ja äänitorvia esiin sekä tarjoilla kuulijoille ne kiinnostavimmat tarinat lajin ytimestä.

Kauden toiseksi viimeisessä Lapa jäähän -jaksossa vieraina ovat HIFK:n Suomen mestarijoukkueen Johanna Kemppainen ja Mikaela Saukkonen, jotka kertovat ajatuksiaan päättyneestä Naisten Liigan kaudesta sekä Stadin Gimmojen historian ensimmäisistä kultajuhlista. Jaksossa käydään läpi myös nurkan takana häämöttäviä naisten MM-kisoja.

02.57 Suomen mestarien vierailu, HIFK:n Johanna Kemppainen ja Mikaela Saukkonen
- 27.26 Arvaa pelaaja -haasteet
36.17 Podiadin tähdistökentällinen
46.27 Puhetta MM-kisoista

Mikaela Saukkonen oli HIFK:n mestarijoukkueen runkopuolustajia.

Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua voi jatkaa muun muassa Twitterissä aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle