Lapa jäähän: Arvostettu konkaripelaaja, aloitteleva valmentaja − ennätysnainen Riikka Noronen tuo osaamisensa Ilvekseen

Naisten Liiga / Podcast
Naisten Liigan legenda Riikka Noronen edusti myös pitkään HPK:ta. Nyt hän toimii Ilveksen valmentajana.
Kuva © Aleksi Manninen aleksi.manninen@jatkoaika.com
Riikka Noronen on Naisten Liigan ottelu- ja pistetilaston kärkinimi. Kunnioitettavan pelaajauran tehnyt hyökkääjä siirtyi täksi kaudeksi Ilveksen valmennustiimiin. Noronen kertoo, millainen valmentaja hän haluaa olla ja ottaa myös kantaa siihen, ovatko hänen tekemänsä ennätykset rikottavissa.

19. jakso. Voit kuunnella jakson myös Spotifysta tai Jatkoajan Youtube-tililtä.

1.40 Kirjeenvaihtaja Kaila
17.45 Naisten Liigan tilastointiasiaa
21.50 Vieraana Riikka Noronen
43.35 Podiadin tähdistökentällinen

Uusimmassa Lapa jäähän -podcastin jaksossa vieraana on legenda, Naisten Liigan ottelu- ja pisteykkönen Riikka Noronen. Huiman uran pelannut hyökkääjä hyppäsi täksi kaudeksi Ilveksen naisten joukkueen valmennustiimiin.

− Meillä on tosi hyvä yhteys valmennustiimissä ja paljon yhteisiä näkemyksiä. Päävalmentaja tekee viimeiset päätökset, että miten toimitaan, mutta on ollut helppo mennä mukaan, kun tutut Vode (päävalmentaja Marjo Voutilainen) ja Kulhuan Reetu ovat siinä, kertoo hyökkääjien peluutuksesta tupsukorvissa huolehtiva Noronen.

Noronen kertoo myös pyrkivänsä jakamaan tietotaitoa hyökkäyspelillisistä asioita yksityiskohtaisemmin joukkueen pelaajille. 

Jaksossa kuullaan myös kirjeenvaihtaja Jenna Kailaa, joka pelaa ensimmäistä kauttaan ammattilaisena Sveitsissä. KalPasta maailmalle lähtenyt hyökkääjä viimeisteli avausmaalinsa jo heti sarja-avauksessa. Lisäksi Kaila on kokenut muun muassa kotihallin kattopalon ja tutustunut paremmin joukkuekavereihinsa.

On myös aika nimetä tämän kauden ensimmäinen Podiadin tähdistökentällinen, sillä Naisten Liigaa on takana podiadin mitta eli kaksi otteluviikkoa.

Juontaja Lassi Sepän tavoittaa somekanavista nimellä @lassiseppa ja keskustelua jaksosta voi jatkaa aihetunnisteella #lapajäähän. Podcastilla on niin ikään oma Instagram-tili. Myös Jatkoajan somekanavat on syytä ottaa haltuun, jotta pysyt kärryillä niin naisten kuin miestenkin jääkiekon käänteistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle