Keskiympyrä-podcastin pudotuspeliennakko: Avalanchen varsinaissuomalaisella kaksikolla on aito mahdollisuus Stanley Cupiin

NHL / Podcast
Artturi Lehkosen Colorado Avalanche on yksi ennakkosuosikeista.
Kuva © Getty Images
Keskiympyrä-podcastin uusimmassa jaksossa Janne Kuikka, Heikki Mannonen ja Aki-Petteri Pulkkinen ennakoivat NHL:n pudotuspelien kiinnostavia lähtöasetelmia.

Keskiympyrä-podcastin tuorein jakso on omistettu pian alkaville NHL:n pudotuspeleille.
Juontajakolmikkomme perkaa kaikki kahdeksan otteluparia niin lähtökohtia, loukkaantumistilanteita kuin mahdollisia yllättäjiäkin myöten.

Jakson ensimmäisellä puoliskolla pohditaan Idän konferenssia. Kuinka pitkälle muun muassa Aleksander Barkovin ja Anton Lundellin Florida Panthers kevään peleissä yltää? Keskustelua herättää myös Toronto Maple Leafsin asema ensimmäisellä kierroksella hallitsevaa Stanley Cup -voittajaa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Yllättääkö puolestaan New York Rangers ja suorittaako hiljattain paluun tehnyt Kaapo Kakko piste per ottelu -tahdilla? Läntisessä konferenssissa ennakkosuosikki Colorado Avalanche sai erinomaisen vahvistuksen Artturi Lehkosesta. Vyöryykö joukkue varsinaissuomalaisen kaksikon Lehkonen−Mikko Rantanen voimin aina kirkkaimpaan saakka?

St. Louis Bluesin maalivahtitilanne on vähintäänkin mielenkiintoinen, ja erinomaista kautta pelannut Ville Husso on vahvoilla myös pudotuspelejä ajatellen. Onko Husso syönyt Jordan Binningtonin vihdoin tieltään myös mestaruusjahtia silmällä pitäen?

Jesse Puljujärven edustama Edmonton Oilers lähtee pudotuspeleihin jälleen vahvan runkosarjan siivittämänä, mutta pystyykö Puljujärvi kumppaneineen tarjoamaan tarpeeksi tulitukea Connor McDavidille ja Leon Draisaitlille? Entä pääseekö Mikko Koskinen aloittamaan peliäkään tulikuuman Mike Smithin takana?

Tämän ja kaikki muut Jatkoajan podcastit löydät Soundcloudista, iTunesista, Spotifysta, Sticheristä – ja tietysti myös Jatkoajan verkkolehden sivuilta. Kun tilaat Jatkoajan podcastit käyttämälläsi podcast-ohjelmalla, saat helpoiten aina uusimmat jaksot kuunneltavaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle